Myyntiharjoittelu & markkinointiharjoittelu Helsingissä Intensive Sales Partners Oy:llä

04.06.2024

Lue täältä Eliaksen ensimmäisen viikon kokemuksia markkinointi & myyntiharjoittelusta Intensivellä (www.intensive.fi) l Intensive Sales Partners Oy

Olen Elias Soranta, 23-vuotias tradenomiopiskelija HAMK:sta ja olen juuri aloittanut markkinoinnin työharjoitteluni Intensive Sales Partners Oy:llä.

Tavoitteenani on valmistua tänä vuonna amk:sta.  Tulevaisuudessa haluan työskennellä markkinoinnin parissa ja kehittää osaamistani tällä alalla. Vapaa-ajallani nautin uimisesta ja mökkeilystä.

Jaan täälläkokemuksiani ensimmäiseltä viikolta markkinointi & myyntiharjoittelusta sekä kerron hieman itsestäni.

Miten päädyin hakemaan harjoitteluun Intensivelle myynnin ja markkinoinnin pariin?

Etsin markkinoinnin työharjoittelupaikkoja ja löysin Intensiven ilmoituksen Duunitorista. Kävin tutustumassa Intensiven nettisivuihin ja luin muiden harjoittelijoiden kokemuksia myynti & markkinointiharjoitteluista. Intensiven tarjoamat mahdollisuudet markkinointiin & myyntiin ja positiivinen palaute herättivät kiinnostukseni, joten päätin hakea.

Millaisia kokemuksia myynti & markkinointiharjoittelusta on sinulle tullut ensimmäisiltä viikoilta Intensive Sales Partners Oy:ltä?

Ensimmäinen viikkoni Intensivellä on mennyt oikein sujuvasti. Heti ensimmäisenä päivänä sain tehtäväksi suunnitella flyereita Intensivelle ja pääsin heti markkinoinnin & myynnin tehtäviin kiinni. Tämä oli mielenkiintoinen ja opettavainen kokemus, joka antoi hyvän alun harjoittelulleni.

Loppuviikko kului puolestaan myyntiä & markkinointia edistävän hakukoneoptimoinnin (SEO) harjoittelussa ja SEO-optimoitujen tekstien kirjoittamisessa. Olen etsinyt hakusanoja ja kirjoittanut hakukoneoptimoitujatekstejä erilaisista aiheista. Tämä on auttanut minua ymmärtämään paremmin, miten tärkeää hakukoneoptimointi on nykypäivän markkinoinnissa & miten hakukoneoptimoinnilla voidaan vaikuttaa yrityksen näkyvyyteen, markkinointiin & myyntiin.

Ensimmäisen viikon jälkeen fiilikset ovat todella hyvät! Olen päässyt tekemään mielenkiintoisia markkinointitehtäviä ja oppinut paljon uutta, miten markkinoinnilla voidaan olla tukemassa myynnin kehittymistä. Odotan innolla, mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan ja mitä kaikkea pääsen vielä oppimaan ja kokeilemaan. 

Kenelle voisin suositella Intensiveä ja kenelle myynnin & markkinoinninharjoittelu sopii?

Suosittelisin Intensiveä kaikille markkinoinnista & myynnistä kiinnostuneille opiskelijoille, jotka haluavat oppia käytännönläheisesti ja saada kokemusta oikeista markkinointiprojekteista. Intensive Sales Partners Oy tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittää omia taitojaan osaavassa ja kannustavassa ympäristössä.

Oppimisympäristö Intensivellä on ollut kiva ja opettavainen. Itse olen päässyt tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä ja oppinut paljon uutta. Intensive tarjoaa erinomaisen ympäristön markkinoinnista & myynnistä kiinnostuneille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan käytännön läheisesti.

Odotan innolla tulevaa ja sitä, mitä kaikkea pääsen vielä oppimaan myynnistä ja markkinoinista.

Kiinnostuitko Intensiven työtehtävistä & haluatko kehittyä myynnissä ja markkinoinnissa?

Haemme aina uusia innokkaita työntekijöitä osaksi alati kasvavaa huipputiimiämme! Aiemmalla myynnillisellä kokemuksella ei ole väliä, jos janoat intohimoisesti uusia haasteita ja arvokasta kokemusta. Hae meille alla olevasta linkistä ja koulutamme sinusta seuraavan huippumyyjän!

https://www.intensive.fi/tyopaikat/