Markkinointiharjoittelijan pääsiäisblogi

28.03.2024

Kohta on pääsiäinen, jonka huomaa kevään tulosta sekä virpojien ilmestymisestä kaupunkikuvaan!

Hei, Elias tässä ja toimin Intensive Sales Partners:lla markkinointiharjoittelijana. 

Markkinointi on suurilta osin jo takanapäin. Pääsiäis blogijulkaisussa kerron teille miten harjoitteluni on edennyt ja mitä odotan tulevaisuudelta.

Intensive Sales Partners:lla työskentely on sujunut nopeasti. Olen oppinut monia tärkeitä taitoja, joita tulen tarvitsemaan työelämässä. Esimerkiksi sosiaalisen median postauksien suunnittelu, sekä yritysten prospektointi ovat olleet mielestäni tärkeitä taitoja, joita olen oppinut työharjoittelun aikana. 

Blogikirjoitusten kirjoittaminen ovat olleet mieleeni eniten harjoittelujakson aikana. Olen pitänyt myös siitä, että olen saanut oppia enemmän markkinoinnista, sekä Intensive Sales Partners:in rauhallisesta työympäristöstä. 

Valmistun keväällä Metropolian ammattikorkeakoulusta, sekä odotan innolla opinnäytetyön kirjoittamista, jonka saan kirjoittaa Intensive Sales Partners:ille. Työharjoittelun loputtua keskityn viimeisten kurssien tekemiseen, sekä opinnäytetyön laatimiseen. 

Hyvää pääsiäisen odotusta !

Myyntityötä voi verrata virpomiseen, makeisten tilalle voi saada kuitenkin rahaa ja iloisen mielen onnistuneista kaupoista. Epäonnistuneista kaupoista ei tarvitse lannistua, niistä voi myös oppia ja parantaa omia myyntitaitoja.

Kiitos, että jaksoit lukea loppuun ja palataan seuraavan kirjoituksen merkeissä!


Jokainen työpäivä opettaa uutta myynnistä & markkinoinnista. Jos sinäkin haluat kehittyä myynnin & markkinoinnin parissa, niin täältä pääset jättämään hakemuksen meille: https://www.intensive.fi/tyopaikat/


Mikäli etsit itsellesi kokenutta kumppania yrityksellesi myyntityön ulkoistukseen me Intensive Sales Partners Oy:llä pystymme auttamaan yritystäsi myynnin kasvattamisessa jo lähes 20-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Yhteistyömahdollisuuksiin liittyen voit kääntyä puoleemme täältä: https://www.intensive.fi/yhteydenotto/