TARINAMME

Intensive - rakkaudesta myyntiin

Tarina intohimosta ja rakkaudesta lajiin.

Me Intensivellä uskomme, että ainutlaatuiset tulokset ovat saavuttavissa aidolla intohimolla ja ammattitaidolla. Meidän intohimomme on myynti, jota teemme rakkaudesta lajiin.

Arvomme ovat:

1) Asenne = Me tykätään siitä, mitä tehdä ja halutaan olla paras valinta yhteistyökumppaniksi kaikissa myynnin ulkoistuksissa.

2) Ahkeruus = Teemme töitä tulosten eteen. 

3) Ammattitaito = Meillä on taustalla 20-vuoden kokemus. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että tämä ei riitä. Haluamme joka päivä olla parempi ja laadukkaampi yhteistyökumppani asiakkaillemme.

Tältä arvopohjalta ja tällä asenteella tarjoamme myynnin saralla  asiakkaillemme laadukkaita myynnin ja asiakashankinnan ulkoistuspalveluita. Me myymme - asiakkaamme nauttivat nousevista tuloksista liiketoiminnalleen.

Intensiven avainhenkilöillä on taustalla yli 20 vuoden kokemus eri toimialojen myynnin kehittämisestä ja myyntiprojektien johtamisesta. Hoidamme isommat ja pienemmät myyntiprojektit tulostakuulla maaliin. 

Olemme toteuttaneet laadukkaita myynnin ulkoistuksia, buukkauksia, markkinakartoituksia ja muita puhelinkampanjoita kotimaisille pienille pk-sektorin yrityksille sekä pörssiyhtiöille.

Parhaimmillaan olemme pitkäaikaisissa yhteistöissä, joissa sekä asiakkaamme ja me kasvatamme yhdessä liiketoimintaa.

Anna meidän kasvattaa myös sinun yrityksesi myyntiä!

Olen Alexei, valmistun 31.5 merkonomiksi. Vapaa-ajalla käyn välillä nyrkkeilemässä. Olen aina ollut kiinnostunut myynnistä, koska se on vaikea laji, mutta sillä voi tienata paljon rahaa jos on hyvä. Myynti myös kehittää ihmisenä todella paljon ja siitä on hyötyä ihan jokaisella osa-alueella elämässä. Suoritan Intensivellä työssäoppimista, olen...

Tulen tässä tekstissä käsittelemään omaa harjoittelijan roolia ja matkaa, mutta samalla antamaan mahdollisia neuvoja ja odotuksia markkinointiharjoittelijan matkasta. Miten voit parhaiten hyödyntää markkinointia ja tästä saatua kokemusta omalla uralla?