Matkani Intensivellä jo puolivälissä-blogipostaus

28.03.2024

Hei kaikille teille, ketkä tätä lukevat!

Aika rientää eteenpäin todella hurjaa vauhtia ja kevätkin alkaa kohta olemaan kovassa vauhdissa. On vaikea uskoa, että olen jo harjoitteluni puolessa välissä Intensivellä. Tuntuu kuin vasta viime viikolla olisin ensimmäistä kertaa astunut toimiston ovesta sisään jännittäen, että mitähän tästä tulee ja osaanko yhtään mitään. Tänään saimme muiden harjoittelijoiden kanssa aikaa hetkeksi pysähtyä ja miettiä mitä olemme saaneet tehdä, ja mitä olemme oppineet kuluneen harjoittelun aikana.

Matka tähän asti:

Ensimmäiset viikot olivat täynnä uuden oppimista ja sopeutumista uudenlaiseen työympäristöön. Tutustuin yrityksen toimintatapoihin, tuotteisiin ja palveluihin. Harjoittelun alku kului paljon siis totuttelemisella ja tulevan suunnittelemisella ja yhdessä pohdiskelemalla, miten erilaisia markkinointitoimia voitaisiin toteuttaa.

Kun saimme harjoittelijoiden kanssa perusasiat haltuun, pääsimme suorittamaan erilaisia tehtäviä. Olemme harjoittelijoiden kanssa olleet mukana luomassa markkinointistrategioita, laatimassa sisältöä verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, sekä analysoimassa markkina trendejä ja kilpailijoita. On ollut innostavaa nähdä, miten teoria konkretisoituu käytännön työssä ja miten omat panokseni vaikuttavat yrityksen toimintaan.

Haasteet ja opit:

Tähänkin mennessä olemme kohdanneet jonkinlaisia haasteita työnteossa. Suurin osa on ehkä henkilökohtaisella tasolla. Yhden, jonka ajattelin nostaa tähän julkaisuun, on etätyöt. Se on minulle täysin uusi tapa tehdä töitä, koska tähän mennessä olen työskennellyt työhistoriani aikana pelkästään onsite muodossa. Etätyöstä en tähän julkaisuun haasteita nosta sen enempää. Olemme myös julkaisseen etätyöskentelystä pari blogi julkaisua, niin käykää ihmeessä lukemassa tämän jälkeen nekin!

Tuleva:

Kuten sanotaan, parhaat asiat tapahtuvat niille, jotka uskaltavat astua ulos mukavuusalueeltaan. Ja minä olen iloinen siitä, että otin tämän askeleen. Seuraavat viikot ovat vielä avoinna ja täynnä mahdollisuuksia, ja odotan innolla mitä ne tuovat tullessaan!


Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osa tätä matkaa. Pysykää kuulolla seuraavien kuulumisten suhteen!

Ystävällisin terveisin,

Eetu