Myynnin uratarina: Huippu-urheilijasta huippumyyjäksi

05.01.2023

Kuka olen?

Hei olen Veeti Hautala 2. vuoden liiketalouden opiskelija Omniassa. Olen siellä osana pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean mahdollistamaa urheilupolkua, jossa autetaan nuoria yhdistämään urheilu ja opiskelu. Omaan monipuolisen urheilutaustan eri lajeista jääkiekko on kuitenkin valikoitunut lajeista ykköseksi jo pienenä poikana. Olen Kuopiosta kotoisin ja KalPan juniorimyllyn kautta olen nyt muutama vuosi sitten asettunut aloilleni Helsinkiin ja siirryin Viikinkeihin Vuosaareen. Ensi kaudella joukkueeni on Viikingit U20 ja pelaamme U20 Mestis sarjaa.

Innostus alaan

Innostus myyntiin lähti jo pienenä poikana. Muistan lapsuuden haaveammateista muun muassa kauppiaan. Innostus ja mielenkiinto myyntiä kohtaan on lähtenyt varmasti myös jääkiekon ja muiden harrastusten kautta missä keskiössä on ollut kaikissa samoja asioita. Omalla urheilu urallani olen oppinut monia keskeisiä mentaalipuolen taitoja kuten pitkäjänteisyys, sinnikkyys, itsensä kehittämisen taitoja ja tavoitteellisuutta. Nyt työelämässä Intensivellä olen huomannut, että myynnillisessä työssä tarvitaan aivan samoja mentaalipuolen taitoja. Omalla kohdallani niin jääkiekossa kuin myynnissäkin tärkeimmiksi taidoiksi nostaisin tavoitteellisuuden, innostuksen haastaa ja kehittää jatkuvasti itseään ja pitkäjänteisyyden työntekoon. Intensive Sales Partners Oy:ssä olen saanut loistavan työpaikan ja ympäristön kehittyä niin myynnillisissä asioissa kuin oppinut myös perus työelämän lainalaisuuksia ja vaatimuksia. Omalla kohdalla ja pienen kokemuksen rintaäänellä sanoisin, että isoimmat valtit myyntityössä on pitää avoin ja valpas mieli oppia, kuulla ja kokea joka päivä uutta. Joka päivä on mahdollisuus kehittyä hiukan paremmaksi kuin edellisenä.

Kokemus Intensivellä 

Sain Intensiveltä parhaan mahdollisen paikan yhdistää työ, koulu ja jääkiekko. Opiskeluiden kannalta Intensive tarjoaa monipuolisen, loistavan, kannustavan ja haastavan ympäristön haastaa ja kehittää itseään. Itse sain Intensivellä suoritettua 4 eri tutkinnonosaa muun muassa asiakaspalvelun, myynnin, työyhteisössä toimimisen sekä markkinointiviestinnän työssäoppimisen aikana. Jatkuvan työpaikalla tapahtuvan koulutuksen ja perehdyttämisen eväillä olen saanut lisää puhtia päivittäiseen tekemiseen ja itsensä kehittämiseen eri osa-alueilla. Olen myös Intensivellä päässyt tutustumaan monenlaisiin eri myyntiprojekteihin ja oppinut niihin liittyviä eri tekniikoita ja päässyt kokemaan erilaisia haasteita. Intensivellä saa yhdistettyä myös mutkattomasti kilpaurheilun ja työt niiden samankaltaisuuden vuoksi mutta myös joustetaan harjoitusten ja kilpailuiden saralla. Intensive Sales Partners Oy:ssä kannustetaan aktiivisesti myös eri harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin tuetaan urheilijan ja yksilön kehitystä ja kasvua yhtä intohimoisesti kuin myynnissäkin.

Osaksi myynnin parasta tiimiä?

Haemme aina uusia innokkaita työntekijöitä osaksi alati kasvavaa huipputiimiämme! Aiemmalla myynnillisellä kokemuksella ei ole väliä, jos janoat intohimoisesti uusia haasteita ja arvokasta kokemusta. Hae meille alla olevasta linkistä ja koulutamme sinusta seuraavan huippumyyjän!

https://www.intensive.fi/tyopaikat/