Tahto kehittyä myynnissä: Alexein kokemuksia myyntiharjoittelusta

26.04.2024

Kuka olen?

Olen Alexei, valmistun 31.5 merkonomiksi. Vapaa-ajalla käyn välillä nyrkkeilemässä. Olen aina ollut kiinnostunut myynnistä, koska se on vaikea laji, mutta sillä voi tienata paljon rahaa jos on hyvä. Myynti myös kehittää ihmisenä todella paljon ja siitä on hyötyä ihan jokaisella osa-alueella elämässä. Suoritan Intensivellä työssäoppimista, olen tykännyt todella paljon, koska tämä on sellaista työtä josta minulle on hyötyä ja saan rahaa.

Mitä olen oppinut?

Olen oppinut neuvottelutaitoja, myyntitatoja, yhteistyötaitoja ja olen kehittänyt paljon uusia rutiineja.

Tärkein oppimani taito on myyntitaito, hion sitä joka päivä enkä ole vielä läheskään valmis.


Kenelle suosittelisin myyntialaa?

Suosittelen myynti-alaa ihan jokaiselle, siitä on hyötyä ihan jokaiselle ihmiselle, riippumatta mitä myöhemmin aikoo elämässään tehdä. Se nostaa itsevarmuutta ja vastuudentunnetta, koska se paljonko tienaat riippuu vain itsestäsi. Totut myös siihen, että kuulet paljon eitä, siihenkin on hyvä tottua.

Mikä myyntityössä ollut haastavinta?

Haastavinta oli alussa se, kun kaupan saanti oli todella hajanaista. Haastavaa oli myös se, että aluksi oli vaikea muistaa kaikki yksityiskohdat kaikista tuotteista mitä asiakkaat sattu aina välillä kysymään.

Mukavinta oli onnistumiset uuden lajin parissa ja pomon hyvä asenne.

Kiinnostuitko Intensiven työtehtävistä?

Haemme aina uusia innokkaita työntekijöitä osaksi alati kasvavaa huipputiimiämme! Aiemmalla myynnillisellä kokemuksella ei ole väliä, jos janoat intohimoisesti uusia haasteita ja arvokasta kokemusta. Hae meille alla olevasta linkistä ja koulutamme sinusta seuraavan huippumyyjän!

https://www.intensive.fi/tyopaikat/